UŞAK / EŞME - Eşme İmam Hatip Ortaokulu

0276 414 1195 0536 305 2098
Üç Eylül Mah. Bülen Ecevit Cad.. No 12 EŞME/UŞAK
Vizyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Misyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek orta öğretime hazırlamaktır.
Başarılar
Öğretim Şekli :Tam gün
Derse Başlama:08:10 Ders Bitiş :15:40
Kalorifer
ADSL (8 Mbit)
Ulaşım
İlçe Merkezine yürüyerek gidilebilir. İl Merkezine her saat başı otobüs seferleri vardır.
Üçeylül Mah.Atatürk Bulvarı No:8 Eşme
İlçe Kaymakamlık Binasına 400 metre uzaklıkta İl Merkezine 63 km uzaklıkta